Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem w szkole.(Inni mają łatwiej niż ja)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jest sprawa. Na matematyce mam ze sprawdzianów same 3,4, a nauczycielka myśli, że mam gotowce, a nie mam. Myśli tak bo ona jest taka inteligenta i sądzi to po tym, że nie umiem ostrosłupów z których była 1 lekcja, a na niej mnie nie było >.<. Teraz powiedziała mi, że da mi inny sprawdzian, a reszcie da ten sam. I tu zaczyna się problem, ponieważ ona zawsze dzień przed sprawdzianem pokazuje na tablicy jakiego typu będzie sprawdzian, a mi powiedziała, że "twój będzie w ogóle inny i innego typu zadania". No to kurwa czemu reszcie pokazała te zadania na tablicy, a z mojego sprawdzianu nie ? Co jej mam powiedzieć jak da mi sprawdzian ? Bo nie umiem i tak tego, a mój kolega z ławki mi pomoże przy tym jak będziemy mieli ten sam bo się zamienie z kolegą grupą :D. Co tej suce powiedzieć żeby ją zgasić i się odpierdoliła ? Jest jakiś paragraf w prawie na takie coś ?

Opublikowano

Nie może innych uczniów traktować inaczej tylko ze takiego względu, idz do dyrektorki i wszystko wyjaśnij

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Teraz poleciłbym ci żebyś nic nie robił, jeżeli da ci inny sprawdzian i wyjdzie to na twoją niekorzyść przy oddaniu prac oddaj jej sprawdzian, i idź zawiadomić wychowawcę o zaistniałej sytuacji, ponieważ bezpośrednie pójście do dyrektorki może pogorszyć twoją sytuację.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Mówisz jej jasno,że chcesz mieć taki sam sprawdzian jak inni i masz to w dupie,bo nie ma takiego prawa aby dać ci inny spr ;__:

Opublikowano

A jak każe mi pisać to kiedy indziej, a ja i tak tego nie umiem ? Bo chce sobie napisać to jutro jak każdy, a nie kiedy indziej :( Jest na takie coś paragraf żeby zamknąć jej jape ?

Opublikowano

Może ci w ch*ja pocałować, nie ma prawa dawać tobie innych sprawdzianów, może dac jedynie inna grupe ale nie sprawdzian.

prawda a jak nie to dyrektor. a jak bedzie trzymac przy swoim to wyucz się tego na pięć i ją zagniesz i wtedy jej powiesz ze nie miala racji i nic wiecej. bedzie jej tak glupio ze juz slowa na ciebie nie powie tylko musisz to powiedziec przy klasie by nie bylo

Legenda
Opublikowano

Franca dostanie tylko pouczenie. Jutro popatrz w kartki znajomych i jeżeli stwierdzisz, że masz wogule co innego niż reszta klasy pierw poproś, że chcesz pisać co koledzy, a jeżeli powie Ci, że ty jesteś jakiś tam i piszesz to. Wychodzisz z klasy, idzisz do dyrekcji i powiedz o całej sytuacji. Na pewno ktoś z klasy potwierdzi, że taka sytuacja zachodzi nie jedno krotnie na lekcji, ale niestety dostanie tylko pouczenie i nic więcej.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Pokaz jej ze nie dajesz soba manipulowac.

W 1 technikum suka od polskiego mnie katowała bo miałem dobre oceny ale nigdy jej dzien dobry nie mówilem na miescie.

Jedna sytyuacja wystarczyła zeby przez trzy kolejne lata zamienic moze z 5 zdan.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...